2310 Szigetszentmiklós,
Ádám Jenő Sétány 201.

+36-30/450-9076
logisztika@szin-vonal.hu

Ledes termékek

Társaságunk egyik profilja a ledes világítótestek gyártása, gyártatása, illetve forgalmazása. Az általunk értékesített termékek prémium minőséget képviselnek, melyet az 5 év általános garancia, illetve a CE, RoHS tanúsítványok igazolnak. Célunk, hogy megfizethető áron, kiváló minőségű, hosszú élettartamú, és az egészségre és a környezetre nem káros fényforrásokat hozzunk forgalomba.    

Cégünk igyekszik kitalálni a vevők igényeit, ennek megfelelően széles palettáját kínáljuk beltéri, kültéri reklám és egyedi led világítótesteknek.  Közös jellemzőjük a kis fogyasztás, a rendkívül magas élettartam, megbízható működés, és a hosszútávú garancia.  

Számos beltéri ledes lámpát, illetve lámpatestet kínálunk, egyedi vagy hagyományos foglalattal. 

  • Színhőmérséklet a „hagyományos” izzó 3200 K színétől a nap 4500 K színéig tetszőlegesen választható.   
  •  Vállaljuk egyedi lámpatestek gyártását is, fotórealisztikus látványterv elkészítésével. A kész lámpákat igény szerint beszereljük. 

A folyamatos minőségellenőrzés kis karbantartási igényt és extrém hosszú élettartamot eredményez.

  • Vállaljuk a helyszíni ingyenes felmérést, világítási terv készítését, valamint az esetleges pályázatokhoz szükséges dokumentációk biztosítását. 
  • Ajánlatkészítéskor figyelembe vesszük a mindenkor érvényes munkaegészségügyi szabályokat, hogy a dolgozóknak egészséges munkakörnyezetet biztosítsunk. 
  • Lámpáinkat kívánságra robbanásbiztos vagy IP68 kivitelben is elkészítjük. Termékeink környezetbarát technológiával készülnek, melyet a Társaságunk által kiadott CE, valamint RoHS tanúsítvány igazol.    
  • Komplett „intelligens” épületvezérlő rendszerek kiépítését is vállaljuk, számítógépes vagy internetes felügyelettel.  

Dekorációs és hangulatvilágítás széles skáláját kínáljuk a legmodernebb vezérlési lehetőségekkel tetszőleges, a megrendelő bármilyen elképzelése alapján.  

  • 3D-s látványterv készítésével segítjük elő, hogy ötletei megvalósuljanak. 
  • Az így megtervezett lámpatesteket számítógép vezérlésű berendezéssel gyártjuk le, amely biztosítja, hogy pontosan, a tervnek megfelelő kész terméket állítsunk elő.  
  • Szükség esetén hangtechnikával kiegészítve tudjuk megvalósítani a megrendelő elképzelését.